Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
7
oz panela cheese (Mexican fresh cheese), cut into pieces
of 7 oz feta cheese, cut into pieces - 10 ½ oz onions, halved
- 16 oz tomatoes, cut into pieces
- 1 oz oil
-
2
heaping tsp homemade chicken stock paste
of 2 stock cubes - 36 oz boneless, skinless chicken breast, cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
-
1
oz piloncillo, cut into pieces (see tip)
of 1 oz brown sugar, cut into pieces (see tip) - 1 - 3 oz canned chipotle chilies (in adobo sauce)
- 2 dried bay leaves
-
18
Mexican tostadas
of 18 taco shells - 8 oz sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2523 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1861 mg
Alternatieve recepten
Chicken Fajita Soup
50 min
Chicken Enchiladas
40 min
Steamed Rice
25 min
Tortilla Soup
25 min
Red Rice
1h 25min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 Min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 Std. 15 Min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min