Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 spring onions (approx. 7 oz), white parts, sliced, green parts thinly sliced, divided
- 1 lemon, thin peel only, no pith, plus extra lemon, sliced, to garnish
- 2 garlic cloves
- ¼ tsp salt
- 10 sprigs parsley, leaves only
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 oz unsalted butter, cubed
- 6 oz chicken stock, low sodium
- 2 oz lemon juice
- 2 oz white wine
- 2 tbsp capers, drained
-
24
oz chicken tenderloins
of 24 oz boneless, skinless chicken breasts, in strips (1 in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 724.8 mg
Alternatieve recepten
Chicken Garam Masala
50 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Vegetable Stock Paste
45 Min
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
2 godz. 30 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 Std.