Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Italian Vinaigrette
- 6 oz olive oil
- 1 lemon, thin peel only, no pith, plus 2 tbsp juice, divided
- 2 garlic cloves
- 1 tsp dried basil
- ½ tsp dried oregano
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- 3 oz red wine vinegar
- ⅛ tsp paprika
- ½ tsp onion powder
- 1 tsp Dijon mustard
Pasta Salad
- 50 oz water
- 16 oz dried bow-tie pasta
- 4 oz red onions, quartered
- 5 oz salami, sliced (¼ in.)
- 4 oz roasted red peppers, julienned, drained
- 4 oz pepperoncini, julienned, drained
- 3 ½ oz sliced black olives, drained
-
8
oz mozzarella bocconcini, drained
of 8 oz ciliegine, drained - fresh basil leaves, thinly sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3297 kJ / 788 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Tetrazzini
40min
Chicken Noodle Soup
50min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Strawberry BBQ Meatballs
45 Min
Cauliflower Gratin
55min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Beef Empanadas
1 Std. 10 Min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Chicken Marsala
40min