Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Italian Vinaigrette
- 6 oz olive oil
- 1 lemon, thin peel only, no pith, plus 2 tbsp juice, divided
- 2 garlic cloves
- 1 tsp dried basil
- ½ tsp dried oregano
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- 3 oz red wine vinegar
- ⅛ tsp paprika
- ½ tsp onion powder
- 1 tsp Dijon mustard
Pasta Salad
- 50 oz water
- 16 oz dried bow-tie pasta
- 4 oz red onions, quartered
- 5 oz salami, sliced (¼ in.)
- 4 oz roasted red peppers, julienned, drained
- 4 oz pepperoncini, julienned, drained
- 3 ½ oz sliced black olives, drained
-
8
oz mozzarella bocconcini, drained
of 8 oz ciliegine, drained - fresh basil leaves, thinly sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3297 kJ / 788 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Cajun Chicken Gumbo
1 Std. 45 Min
Tamale Pie (Anna)
1h 30min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Basque Chicken
1h 10 min
Colorado Cowboy Beans
1h 5min
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Mediterranean Chicken
35 min