Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 oz water
- 2 russet potatoes, large (approx. 28-32 oz total), washed
- 6 oz broccoli florets
- 7 oz sharp cheddar cheese, cubed
-
6
oz plain Greek yogurt
of 6 oz sour cream - 4 oz unsalted butter, softened, cubed
- 2 oz whole milk
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- ½ tsp paprika
- salt, to season, and sprinkle potato skins (optioneel)
- ground black pepper, to season (optioneel)
- 1 tbsp olive oil
- fresh chives, for garnish, minced
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2895 kJ / 692 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
English Breakfast Popovers
35min
Pasta Primavera
50min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1h
Egg Salad Sandwiches
25min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Creamy Pasta with Peas
25min
Pan Pizza
1h 30min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1h 15min