Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 oz water
- 2 russet potatoes, large (approx. 28-32 oz total), washed
- 6 oz broccoli florets
- 7 oz sharp cheddar cheese, cubed
-
6
oz plain Greek yogurt
of 6 oz sour cream - 4 oz unsalted butter, softened, cubed
- 2 oz whole milk
- ½ tsp salt, to taste (optioneel)
- ½ tsp ground black pepper, to taste (optioneel)
- ½ tsp paprika
- salt, to season, and sprinkle potato skins (optioneel)
- ground black pepper, to season (optioneel)
- 1 tbsp olive oil
- fresh chives, for garnish, minced
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2895 kJ / 692 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Boiled Pasta
20min
One Pot Cheeseburger Helper
45 min
New Jersey Tomato Pie
45 min
Cornbread Pie
1j 25 menit
Fluffy Baked Omelet
35 Min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20min
Mac and Cheese Muffins
1 godz. 5 min
Meat and Rice Casserole
1j 15 menit
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1 godz.
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Three Egg French Omelet
30 menit