Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 oz water
- 2 russet potatoes, large (approx. 28-32 oz total), washed
- 6 oz broccoli florets
- 7 oz sharp cheddar cheese, cubed
-
6
oz plain Greek yogurt
of 6 oz sour cream - 4 oz unsalted butter, softened, cubed
- 2 oz whole milk
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- ½ tsp paprika
- salt, to season, and sprinkle potato skins (optioneel)
- ground black pepper, to season (optioneel)
- 1 tbsp olive oil
- fresh chives, for garnish, minced
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2895 kJ / 692 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1u. 15min
Pasta Primavera
50 min
Biscuit Chicken Pot Pie
1h 5min
Tuna with Penne Pasta
30min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Buffalo Ranch Chicken Salad
3 godz. 5 min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
1u.
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Fluffy Baked Omelet
35 min
Three Cheese Pasta Shells
40min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Chicken Tetrazzini
40min