Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 21 oz pork tenderloin, cut in strips (¼ in. x ½ in. x 2 in.)
- 2 oz soy sauce, divided
- 10 ½ oz dried rice noodles
- 2 oz oil, divided
- 2 garlic cloves
- 1 tsp grated fresh ginger
- 5 oz red onion, julienned (½ in.)
- 5 oz red bell pepper, julienned (¼ in. x ½ in. x 2 in.)
- 5 oz carrot, julienned (¼ in. x ½ in. x 2 in.)
- 45 oz water, divided
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 2 ½ oz oyster sauce
- 1 tsp brown sugar
- 3 ½ oz snow peas, trimmed
- 5 oz baby bok choy, roughly chopped
- 1 tsp salt
- 1 fresh red chili, sliced on the bias
- 2 tbsp roasted cashews, unsalted
- 2 spring onions, sliced on the bias
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1735 kJ / 414.6 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min
Sweet and Sour Pork
35 Min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15min
Chinese Long Beans with Pork
25 Min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Char Siu Pork with Rice
8 Std. 40 Min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Chicken Adobo
1h 25min
Beef and Broccoli Sauté
30min