Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Multi-Color Cauliflower
- 10 oz red onions, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 heads cauliflower, mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 30 oz water
Béchamel Sauce
- 6 oz Gruyère cheese, aged, in pieces
- 1 oz unsalted butter
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz all-purpose flour
- 24 oz whole milk
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper
- fresh thyme, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1393 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 680 mg
Alternatieve recepten
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Caprese Egg White Omelet
20 min
Asian Cabbage Salad
50 min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 min
Rice Cooker Brown Rice Salad
1 Std. 40 Min
Apple Wild Rice
50 min
Cauliflower Gratin
55 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Curried Lentils
5h 15min
Steamed Rice
25 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min