Compatibele versies
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Macadamia Ricotta
- 255 g macadamia nuts, raw (see Tip)
- water, to soak
- 1 lemon
- 85 g ice cubes
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tsp salt (see Tip) (optioneel)
- 15 g extra virgin olive oil
Pistachio Pesto
- 1 lemon
- 1 tsp salt
- 170 g pistachio nuts, peeled and unsalted
- 100 g fresh basil, leaves only
- 60 g fresh spinach leaves
- 225 g extra virgin olive oil
Sun-Dried Tomato Pesto
-
200
g sun-dried tomatoes
of 200 g sun-dried tomatoes, in oil, drained - 200 g Roma tomatoes, halved
- 15 g fresh basil, leaves only
- 1 shallot, halved
- 140 g red bell pepper, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 30 g agave syrup
- 1 tsp salt
Herb Oil
- 30 g fresh parsley, leaves only
- 15 g fresh basil, leaves only
- 15 g fresh spinach leaves
- 225 g extra virgin olive oil
Assembly
- 225 g zucchini (approx. 15 cm long)
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 3 heirloom tomatoes (medium-sized)
- basil, fresh, e.g. petite Italian basil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5839 kJ / 1395.6 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 46.8 g
- Vetten
- 133.2 g
- Verzadigd vet
- 20.4 g
- Vezels
- 14.9 g
- Natrium
- 1271.9 mg
Alternatieve recepten
Whoopi's Lemon Granita
1h 10min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Nectarine Tart with Frangipane
1 Std.
Texas Caviar
15min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Geen beoordelingen
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 Min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1h 35min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5min