![Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/836abcbc840ff1c135e4745ceb3d906b/Derivates/b8838adb8359b65dcc4b90c1fb665ffda290628d.jpg)
Compatibele versies
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Macadamia Ricotta
- 255 g macadamia nuts, raw (see Tip)
- water, to soak
- 1 lemon
- 85 g ice cubes
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tsp salt (see Tip) (optioneel)
- 15 g extra virgin olive oil
Pistachio Pesto
- 1 lemon
- 1 tsp salt
- 170 g pistachio nuts, peeled and unsalted
- 100 g fresh basil, leaves only
- 60 g fresh spinach leaves
- 225 g extra virgin olive oil
Sun-Dried Tomato Pesto
-
200
g sun-dried tomatoes
of 200 g sun-dried tomatoes, in oil, drained - 200 g Roma tomatoes, halved
- 15 g fresh basil, leaves only
- 1 shallot, halved
- 140 g red bell pepper, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 30 g agave syrup
- 1 tsp salt
Herb Oil
- 30 g fresh parsley, leaves only
- 15 g fresh basil, leaves only
- 15 g fresh spinach leaves
- 225 g extra virgin olive oil
Assembly
- 225 g zucchini (approx. 15 cm long)
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 3 heirloom tomatoes (medium-sized)
- basil, fresh, e.g. petite Italian basil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5839 kJ / 1395.6 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 46.8 g
- Vetten
- 133.2 g
- Verzadigd vet
- 20.4 g
- Vezels
- 14.9 g
- Natrium
- 1271.9 mg
Alternatieve recepten
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Basic Millet
45 Min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 Min
Apple Wild Rice
50min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1hod. 10min
Stout Beer Ice Cream Float
10 Std. 45 Min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1hod. 15min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10 Min
Risotto verde (TM6)
30min
Pea Pesto with Ricotta
10 Min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Green Goddess Salad
10 Min