![Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8FE08D43-125D-4962-8A12-8C8C2B598491/Derivates/4184f8d5-45d5-4b6d-b3df-2bb2e4dbbdf2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri Sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g shallots, halved
- 30 g cilantro, fresh, leaves and tender stems
- 15 g parsley, fresh, leaves and tender stems
- 2 tbsp oregano, dried
- 200 g extra virgin olive oil
- 60 g white wine vinegar
- 30 g lemon juice
- 1 tsp crushed red pepper
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- 2 pork tenderloin (approx. 450-485 g ea.)
Warm Rice Salad & Grilling
- 15 g parsley, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 85 g extra virgin olive oil
- 60 g capers, drained
- 60 g lemon juice
- 1 ½ tsp salt, divided
- 995 g water
- 255 g white long-grain rice
- 300 g carrots, in half moons (1 cm/½ in.)
- 1 red bell pepper, in pieces (2 cm/1 in.)
- 1 yellow pepper, in pieces (2 cm/1 in.)
- 395 g zucchini, in half moons (2 cm/1 in)
-
onion, to brush grill
of vegetable oil, to brush grill
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3138 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1204 mg
Alternatieve recepten
Ruby Red Grapefruit Paloma
10p
Shrimp Aguachile
15 min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 Std.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10p
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Tomato and Feta Pasta
50 Min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30min
Fish Ceviche
3 Std. 25 Min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45min
Margarita
10p
Parmesan Risotto (TM6)
30min