Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri Sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g shallots, halved
- 30 g cilantro, fresh, leaves and tender stems
- 15 g parsley, fresh, leaves and tender stems
- 2 tbsp oregano, dried
- 200 g extra virgin olive oil
- 60 g white wine vinegar
- 30 g lemon juice
- 1 tsp crushed red pepper
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- 2 pork tenderloin (approx. 450-485 g ea.)
Warm Rice Salad & Grilling
- 15 g parsley, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 85 g extra virgin olive oil
- 60 g capers, drained
- 60 g lemon juice
- 1 ½ tsp salt, divided
- 995 g water
- 255 g white long-grain rice
- 300 g carrots, in half moons (1 cm/½ in.)
- 1 red bell pepper, in pieces (2 cm/1 in.)
- 1 yellow pepper, in pieces (2 cm/1 in.)
- 395 g zucchini, in half moons (2 cm/1 in)
-
onion, to brush grill
of vegetable oil, to brush grill
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3138 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1204 mg
Alternatieve recepten
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Tuna Dip
10 Min
Beef Stroganoff
40min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Caesar Dressing
10 Min
Aji Verde Sauce
1h