Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri Sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g shallots, halved
- 30 g cilantro, fresh, leaves and tender stems
- 15 g parsley, fresh, leaves and tender stems
- 2 tbsp oregano, dried
- 200 g extra virgin olive oil
- 60 g white wine vinegar
- 30 g lemon juice
- 1 tsp crushed red pepper
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- 2 pork tenderloin (approx. 450-485 g ea.)
Warm Rice Salad & Grilling
- 15 g parsley, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 85 g extra virgin olive oil
- 60 g capers, drained
- 60 g lemon juice
- 1 ½ tsp salt, divided
- 995 g water
- 255 g white long-grain rice
- 300 g carrots, in half moons (1 cm/½ in.)
- 1 red bell pepper, in pieces (2 cm/1 in.)
- 1 yellow pepper, in pieces (2 cm/1 in.)
- 395 g zucchini, in half moons (2 cm/1 in)
-
onion, to brush grill
of vegetable oil, to brush grill
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3138 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1204 mg
Alternatieve recepten
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10min
Blue Cheese Dressing
10min
Pico De Gallo
15min
Black Lemonade
144 Std.
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 Std.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3h 15 phút
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min