Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white vinegar
- 1 oz lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ oz maple syrup
- 5 tsp dried basil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Beets
- 28 oz whole baby beets, fresh, trimmed
- 39 oz water, divided
- 4 oz baby arugula
- 8 oz burrata cheese
- 2 tbsp pomegranate arils/seeds (optioneel)
- 2 tbsp chopped pecans (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 418.1 mg
Alternatieve recepten
Avocado Tuna Salad
5 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Raspberry Vinaigrette
10 Min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Berry Dream (TM6)
10 Min