Peeler Beet Carpaccio with Burrata

Peeler Beet Carpaccio with Burrata

5.0 8 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 25min
8 portions

Ingrediënten

  • extra virgin olive oil
    5 oz
  • white vinegar
    2 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • maple syrup
    ½ oz
  • dried basil
    5 tsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
Beets
  • whole baby beets, fresh trimmed
    28 oz
  • water divided
    39 oz
  • baby arugula
    4 oz
  • burrata cheese
    8 oz
  • pomegranate arils/seeds (optioneel)
    2 tbsp
  • chopped pecans (optioneel)
    2 tbsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 295 kcal / 1234.5 kJ
Eiwitten 8.2 g
Vetten 24.2 g
Koolhydraten 12.1 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 6.5 g
Natrium 418.1 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...