Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white vinegar
- 1 oz lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ oz maple syrup
- 5 tsp dried basil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Beets
- 28 oz whole baby beets, fresh, trimmed
- 39 oz water, divided
- 4 oz baby arugula
- 8 oz burrata cheese
- 2 tbsp pomegranate arils/seeds (optioneel)
- 2 tbsp chopped pecans (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 418.1 mg
Alternatieve recepten
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Green Goddess Salad
10 Min
Lentil Salad
35 min
Raspberry Vinaigrette
10 Min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 Min
Cilantro Lime Sauce
10 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Cuban Sandwich
17h
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min