Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white vinegar
- 1 oz lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ oz maple syrup
- 5 tsp dried basil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Beets
- 28 oz whole baby beets, fresh, trimmed
- 39 oz water, divided
- 4 oz baby arugula
- 8 oz burrata cheese
- 2 tbsp pomegranate arils/seeds (optioneel)
- 2 tbsp chopped pecans (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 418.1 mg
Alternatieve recepten
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 Min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10min
Guacamole
5 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
Berry Dream (TM6)
10min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Tinga de Pollo (TM6)
40 min