
Apparaten en Accessoires
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 25min
8 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil5 oz
-
white vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup½ oz
-
dried basil5 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Beets
-
whole baby beets, fresh trimmed28 oz
-
water divided39 oz
-
baby arugula4 oz
-
burrata cheese8 oz
-
pomegranate arils/seeds (optioneel)2 tbsp
-
chopped pecans (optioneel)2 tbsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
295 kcal /
1234.5 kJ
Eiwitten
8.2 g
Vetten
24.2 g
Koolhydraten
12.1 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
6.5 g
Natrium
418.1 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten