Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 39 oz water, divided
- 9 oz farro, unroasted (see Tips)
- 4 oz red onions, in pieces
- 3 oz celery, cut into pieces (1 in.)
- 4 sprigs parsley, flat-leaf, fresh, leaves only
- 2 oz dried cranberries
- 1 oz pure maple syrup
Dressing
- 10 oz apples, cored and quartered (see Tip)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 - 2 tbsp apple cider vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp salt
- 2 pinch ground black pepper
- 2 oz baby arugula
- 3 oz goat cheese, crumbled (optional)
- hemp seeds, for sprinkling (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1085 kJ / 258.3 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 616.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 Std. 15 Min
Southwest Quinoa
40min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Green Bean Gremolata
25 Min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min