Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 1 orange, thin peel only, no pith
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp dried red chili flakes
- 4 oz orange juice
- 1 tsp honey
- 24 oz chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless (approx. 3-4 breasts)
Dressing
- 6 oz extra virgin olive oil
- 6 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 2 oz orange juice
- 1 oz apple cider vinegar
- 1 tsp honey
- 1 tsp stone ground mustard
Steaming
- 7 oz quinoa
- 35 oz water
- 16 oz red beets, peeled, sliced into half-moons (¼ in.)
- 6 oz fresh green beans, trimmed and halved
-
6
oz beet greens, cut into thin ribbons
of 6 oz baby spinach - 6 oz blackberries
- 5 oz goat cheese, crumbled or cut into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3113 kJ / 744 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 dk
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 dk
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Southwest Quinoa
40 dk
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 dk
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 dk
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 dk
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 dk
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Buffalo Chicken Quinoa Fritters
50 Min