Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 1 orange, thin peel only, no pith
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp dried red chili flakes
- 4 oz orange juice
- 1 tsp honey
- 24 oz chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless (approx. 3-4 breasts)
Dressing
- 6 oz extra virgin olive oil
- 6 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 2 oz orange juice
- 1 oz apple cider vinegar
- 1 tsp honey
- 1 tsp stone ground mustard
Steaming
- 7 oz quinoa
- 35 oz water
- 16 oz red beets, peeled, sliced into half-moons (¼ in.)
- 6 oz fresh green beans, trimmed and halved
-
6
oz beet greens, cut into thin ribbons
of 6 oz baby spinach - 6 oz blackberries
- 5 oz goat cheese, crumbled or cut into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3113 kJ / 744 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 dk
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Tortilla Soup
25min
Turkey Chili
45min
Fish Tacos
45min
Chicken Tacos
1 godz. 10 min
Southwest Quinoa
40min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Chicken Fajita Soup
50 min