Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 1 orange, thin peel only, no pith
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp dried red chili flakes
- 4 oz orange juice
- 1 tsp honey
- 24 oz chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless (approx. 3-4 breasts)
Dressing
- 6 oz extra virgin olive oil
- 6 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 2 oz orange juice
- 1 oz apple cider vinegar
- 1 tsp honey
- 1 tsp stone ground mustard
Steaming
- 7 oz quinoa
- 35 oz water
- 16 oz red beets, peeled, sliced into half-moons (¼ in.)
- 6 oz fresh green beans, trimmed and halved
-
6
oz beet greens, cut into thin ribbons
of 6 oz baby spinach - 6 oz blackberries
- 5 oz goat cheese, crumbled or cut into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3113 kJ / 744 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 Std. 15 Min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Fish Tacos
45 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Tortilla Soup
25 Min