Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz ancho chilies, stems and seeds removed, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz dried guajillo chilies, stems and seeds removed, cut into pieces (1 in.)
- 1 cinnamon stick
- 5 allspice berries
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp dried Mexican oregano
- 1 tsp dried marjoram
- 1 tsp dried thyme
- 3 tsp salt, to taste, divided
- 5 ½ oz white onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 33 oz water
- 1 oz apple cider vinegar
- 5 ½ oz Mexican chocolate, cut into pieces (1 in.)
- 6 chicken leg quarters, skin on, bone in
- sesame seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1858 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10min
Pozole Rojo
2h 5min
Pork Gyros with Tzatziki
15 Min
Ceviche
1h 10min
Chicken and Quinoa Salad
50 Min
Pork Tortas
2h 20min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Basic Black Beans
2h 35min
Bellini
5min
Tomatillo Salsa
20 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min