Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz ancho chilies, stems and seeds removed, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz dried guajillo chilies, stems and seeds removed, cut into pieces (1 in.)
- 1 cinnamon stick
- 5 allspice berries
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp dried Mexican oregano
- 1 tsp dried marjoram
- 1 tsp dried thyme
- 3 tsp salt, to taste, divided
- 5 ½ oz white onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 33 oz water
- 1 oz apple cider vinegar
- 5 ½ oz Mexican chocolate, cut into pieces (1 in.)
- 6 chicken leg quarters, skin on, bone in
- sesame seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1858 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo (Texas Hash)
40min
South Texas Carne Guisada
1h 20 min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45 min
Texas Chili
1h 10min
Pozole Verde
2h
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Keto White Chicken Chili
50min
Biscuits and Gravy
40min
Chicken Fajita Soup
50min
French Onion Soup
1h 10min