Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 ½ oz white onions, cut into pieces
- 5 oz radishes, trimmed, halved
- 17 oz green tomatillos, halved
- ½ oz serrano chili, seeds optional, to taste
- 60 oz water, divided
- 5 leaves fresh epazote
- 2 tbsp pumpkin seeds
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh marjoram
- 2 tsp salt, divided
- 42 oz pork loin, cubed (1 in.)
- 2 tsp dried Mexican oregano, plus extra to serve
- 1 can hominy (approx. 14.5 oz) drained
- 8 oz romaine lettuce, chopped
- lime, to serve
- chili powder, to serve
- corn tostadas, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1824 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla Soup
25 Min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10 phút
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Biltmore Chicken Posole
1 Std. 30 Min
Pork Tortas
2h 20min
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min
Pan de Muerto
4h
Mexican Style Café de Olla
30 Min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 min
Tamales Verdes
2h 55min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Pozole Rojo
2h 5 min