Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 ½ oz white onions, cut into pieces
- 5 oz radishes, trimmed, halved
- 17 oz green tomatillos, halved
- ½ oz serrano chili, seeds optional, to taste
- 60 oz water, divided
- 5 leaves fresh epazote
- 2 tbsp pumpkin seeds
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh marjoram
- 2 tsp salt, divided
- 42 oz pork loin, cubed (1 in.)
- 2 tsp dried Mexican oregano, plus extra to serve
- 1 can hominy (approx. 14.5 oz) drained
- 8 oz romaine lettuce, chopped
- lime, to serve
- chili powder, to serve
- corn tostadas, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1824 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla Soup
25 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Chicken Enfrijoladas
50 Min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10 min
Ceviche
1 Std. 10 Min
Picadillo (Texas Hash)
40 dk
Biltmore Chicken Posole
1sa 30 dk
Beef Barbacoa
2h
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 dk
Tinga de Pollo (TM6)
40 dk
Tamales Verdes
2hod. 55min
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min