Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g panela cheese (Mexican fresh cheese), in pieces
of 200 g feta cheese, in pieces - 300 g onions, quartered
- 30 g vegetable oil
- 280 g tomatoes, quartered
-
2
heaping tsp homemade chicken stock paste
of 2 chicken stock cubes - 1050 g chicken breast, skinless, boneless, in pieces (2½ cm-4 cm)
-
30
g brown sugar
of 30 g piloncillo, in pieces (see Tip) - 30 - 85 g canned chipotle chillies (in adobo sauce)
- 2 dried bay leaves
-
18
Mexican tostadas
of 18 taco shells - 250 g sour cream, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2766 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1261 mg
Alternatieve recepten
Tomatillo Salsa
20 min
Tortilla Soup
25 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Citrus Margarita
10 Min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Margarita
10 Min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 Min
Carnitas
50 min
Chicken Enfrijoladas
50 min
Beef Barbacoa
2 Std.
Pozole Rojo
2 godz. 5 min