
Apparaten en Accessoires
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
Voorbereiding 40min
Totaal 3u. 10min
10 pieces
Ingrediënten
Prepping Husks and Filling
-
dried corn husks (see Tip)10 - 15
-
cold water to rinse
-
boiling water to soak
-
poblano chilies3
-
vegetable oil to coat
-
Oaxaca cheese10 oz
Salsa Verde
-
green tomatillos husks removed, quartered13 oz
-
white onion cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
serrano chili stem removed1
-
fresh cilantro leaves only½ oz
-
fresh epazote leaves5
-
salt¾ tsp
-
canned chipotle chili1
Masa
-
vegetable shortening in pieces3 oz
-
masa harina14 oz
-
salt1 ¾ tsp
-
baking powder1 ½ tsp
-
water divided17 - 22 oz
Tamales
-
water60 oz
Voeding per 1 piece
Calorieën
799.2 kcal /
3343.9 kJ
Eiwitten
22.4 g
Vetten
24.3 g
Koolhydraten
128.9 g
Vezels
12.9 g
Verzadigd vet
8.3 g
Natrium
978.9 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Day of the Dead
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten