Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prepping Husks and Filling
- 10 - 15 dried corn husks (see Tip)
- cold water, to rinse
- boiling water, to soak
- 3 poblano chilies
- vegetable oil, to coat
- 10 oz Oaxaca cheese
Salsa Verde
- 13 oz green tomatillos, husks removed, quartered
- 4 oz white onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 serrano chili, stem removed
- ½ oz fresh cilantro, leaves only
- 5 fresh epazote leaves
- ¾ tsp salt
- 1 canned chipotle chili
Masa
- 3 oz vegetable shortening, in pieces
- 14 oz masa harina
- 1 ¾ tsp salt
- 1 ½ tsp baking powder
- 17 - 22 oz water, divided
Tamales
- 60 oz water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 3343.9 kJ / 799.2 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 128.9 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 978.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Conchas
3 Std. 15 Min
Cranberry Brie Phyllo Cups
1 Std.
Champurrado
20 Min
Pan de Muerto
4h
Tamales Verdes
2h 55min
Cucumber Lime Sorbet
8h 10min
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min
Mexican Style Café de Olla
30 Min
Chicken Enfrijoladas
50 Min
Pozole Rojo
2h 5min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5u. 20min
Tomatillo Salsa
20 Min