Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prepping Husks and Filling
- 10 - 15 dried corn husks (see Tip)
- cold water, to rinse
- boiling water, to soak
- 3 poblano chilies
- vegetable oil, to coat
- 10 oz Oaxaca cheese
Salsa Verde
- 13 oz green tomatillos, husks removed, quartered
- 4 oz white onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 serrano chili, stem removed
- ½ oz fresh cilantro, leaves only
- 5 fresh epazote leaves
- ¾ tsp salt
- 1 canned chipotle chili
Masa
- 3 oz vegetable shortening, in pieces
- 14 oz masa harina
- 1 ¾ tsp salt
- 1 ½ tsp baking powder
- 17 - 22 oz water, divided
Tamales
- 60 oz water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 3343.9 kJ / 799.2 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 128.9 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 978.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Pozole Rojo
2u. 5min
Gorditas de Chicharrón
1h 40min
Conchas
3h 15 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Mexican Style Café de Olla
30 min.
Chipotle Caesar Salad
30 min.
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Pan de Muerto
4h
Fish Ceviche
3 Std. 25 Min
Pollo Pibil
1h 30min
Tinga de Pollo (TM6)
40min