Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prepping Husks and Filling
- 10 - 15 dried corn husks (see Tip)
- cold water, to rinse
- boiling water, to soak
- 3 poblano chilies
- vegetable oil, to coat
- 10 oz Oaxaca cheese
Salsa Verde
- 13 oz green tomatillos, husks removed, quartered
- 4 oz white onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 serrano chili, stem removed
- ½ oz fresh cilantro, leaves only
- 5 fresh epazote leaves
- ¾ tsp salt
- 1 canned chipotle chili
Masa
- 3 oz vegetable shortening, in pieces
- 14 oz masa harina
- 1 ¾ tsp salt
- 1 ½ tsp baking powder
- 17 - 22 oz water, divided
Tamales
- 60 oz water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 3343.9 kJ / 799.2 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 128.9 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 978.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Pollo Pibil
1h 30min
Conchas
3h 15 min
Sangria
10 min
Cochinita Pibil
4h
Tamale Pie (Anna) Metric
1h 30min
Tamales Oaxaqueños
2u. 40min
Pico De Gallo
15min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Pozole Rojo
2h 5min
Tamales Verdes
2h 55min
Polvorones - Wedding Cookies
1h 30min