Apparaten en Accessoires
Picadillo (Texas Hash)
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
white onions quartered4 ½ oz
-
jalapeño chilies de-seeded and de-stemmed2
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
homemade fajita seasoning or packaged2 tsp
-
diced tomatoes with juice (14.5 oz)1 can
-
russet potatoes peeled, cubed (½ in.)9 oz
-
lean ground beef crumbled16 oz
-
frozen mixed vegetables4 oz
-
salt to taste¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
11 g
Calorieën
1176 kJ /
281 kcal
Vetten
20 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
14 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TEX-MEX COOKBOOK
51 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Tortilla Soup
25 min
Carnitas
50 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Chicken Enchiladas
40 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Pozole Blanco
1 godz. 40 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Chicken Fricassee
50 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Tinga de Pollo
40 min