Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz white onion, cut into pieces
- 10 sprigs fresh cilantro, leaves only
Salsa Verde
- 21 oz green tomatillos, husks removed
- 3 oz white onions, cut into pieces
- 1 serrano chili, destemmed
- 1 garlic clove
- ½ oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- 1 tsp salt, to taste
Fish
- 1 oz orange juice
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 dried bay leaves divided
- ½ tsp dried thyme, divided
- 20 oz tuna steaks, cubed (2 in.), divided
- 10 corn tortillas, warm, to serve (see Tip)
- radishes, sliced, to garnish
- 2 limes, cut into wedges, to serve
- chopped cilantro, to garnish
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 695 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 505 mg
Alternatieve recepten
Fettuccine Alfredo
40min
Pollo Pibil
1h 30 phút
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Chicken and Quinoa Salad
50 phút
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Sous-vide Artichokes
55 phút
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9h 25min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 godz. 15 min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min