Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz white onion, cut into pieces
- 10 sprigs fresh cilantro, leaves only
Salsa Verde
- 21 oz green tomatillos, husks removed
- 3 oz white onions, cut into pieces
- 1 serrano chili, destemmed
- 1 garlic clove
- ½ oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- 1 tsp salt, to taste
Fish
- 1 oz orange juice
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 dried bay leaves divided
- ½ tsp dried thyme, divided
- 20 oz tuna steaks, cubed (2 in.), divided
- 10 corn tortillas, warm, to serve (see Tip)
- radishes, sliced, to garnish
- 2 limes, cut into wedges, to serve
- chopped cilantro, to garnish
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 695 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 505 mg
Alternatieve recepten
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Pollo Pibil
1sa 30 dk
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 Min
Shrimp Aguachile
15 Min
Chicken Enchiladas
40 dk
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 dk
Tuna Tapenade
5 Min
Carnitas
50 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Chicken Avocado Gorditas
1sa
Tinga de Pollo (TM6)
40 dk
Shrimp Scampi
40 dk