Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 21 oz green tomatillos, halved
- 4 oz white onions, quartered
- 3 oz jalapeño chilies, stems and seeds removed
- 3 garlic cloves
- 2 tsp sugar
- 5 tsp salt, divided
- 85 oz water, divided
- 32 oz chicken thighs, boneless and skinless
-
4 ½
oz vegetable shortening
of 4 ½ oz lard - 17 ½ oz masa harina
- 1 tbsp baking powder
- 15 - 30 dried corn husks, rehydrated
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1209 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla Soup
25 min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3h
Chicken Mole
50 min
Cochinita Pibil
4 Std.
Biltmore Chicken Posole
1j 30 menit
Pork Tortas
2 Std. 20 Min
Gorditas de Chicharrón
1sa 40 dk
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Tamales Oaxaqueños
2 Std. 40 Min
Pan de Muerto
4 Std.
Pozole Verde
2j
Pozole Rojo
2h 5min