Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g panela cheese (Mexican fresh cheese), cut into pieces
of 200 g feta cheese, cut into pieces - 300 g onions, halved
- 300 g tomatoes, cut into pieces
- 30 g oil
-
2
heaping tsp homemade chicken stock paste
of 2 stock cubes - 1000 g chicken breast, skinless, boneless, cut into pieces (3-4 cm)
-
30
g piloncillo, cut into pieces (see Tip)
of 30 g brown sugar - 30 - 80 g canned chipotle chillies (in adobo sauce)
- 2 dried bay leaves
-
18
Mexican tostadas
of 18 taco shells - 200 g sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4834.8 kJ / 1155.5 kcal
- Eiwitten
- 68.3 g
- Koolhydraten
- 125.3 g
- Vetten
- 45.9 g
- Verzadigd vet
- 21.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1853.8 mg
Alternatieve recepten
Carnitas
50min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Tortilla Soup
25 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 godz. 45 min
Chicken Enchiladas
40 min
Pozole Verde
2h
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Chicken Mole
50min
Beef Barbacoa
2h
Tinga de Pollo (TM6)
40 min