Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poached Chicken
- ½ tsp whole black peppercorns
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh cilantro, plus extra to garnish
- 28 oz chicken breasts, skinless, boneless, organic (approx. 4 breasts)
- 2 Parmesan stock cubes, frozen (see Tip)
- 40 oz water, plus extra if needed to cover
Black Bean Sauce
- 2 cans black beans, undrained (30 oz, including liquid)
- 8 oz tomatoes, halved
-
2
tsp vegetable stock paste
of 2 tsp homemade salt substitute and flavor enhancer (see Tip) - 4 oz red onions, cut into pieces, plus extra, sliced, to garnish
- 1 garlic clove
- ¼ tsp oregano
- 1 - 2 chipotle chilies, in adobo sauce, canned, to taste
- ½ tsp salt
- ½ oz extra virgin olive oil
- 12 corn tortillas (see Tip)
Assembly
- 4 oz cotija cheese, crumbled
- Mexican crema, to drizzle
- 1 lime, in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3477 kJ / 831 kcal
- Eiwitten
- 74 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 24 g
- Natrium
- 755 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork and Mushroom Wraps
30min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Pollo Pibil
1h 30 phút
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Fish Tacos
45min
Tuna Avocado Bowl
50 phút
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Pan de Muerto
4h
Red Mole Chicken Enchiladas
1h
Pozole Verde
2h
Pozole Rojo
2 godz. 5 min