Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 12 oz green tomatillos, halved
- 4 oz white onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz dried 'chile de árbol' chilies, stems removed
- 4 sprigs cilantro
- ½ tsp salt, to taste
Dough
- 24 ½ oz water
- 14 oz masa harina
- 1 tsp salt
Filling
- ½ oz dried guajillo chilies, stems and seeds removed
- 1 whole clove
- 1 allspice berry
- 12 oz green tomatillos, halved
- 2 ½ oz white onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz vegetable oil
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh marjoram
- 1 sprig fresh oregano
- 7 oz water
- ½ tsp salt
- 8 oz chicharrones (pork cracklins), crushed or cut into small pieces
- vegetable oil, to grease
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pico De Gallo
15min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Chicken Enfrijoladas
50 Min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2h 15min
Cochinita Pibil
4 Std.
Pork Tortas
2h 20min
Huevos Rancheros
45min
Cucumber Lime Sorbet
8 Std. 10 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Tamales Verdes
2h 55min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min