Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 12 oz green tomatillos, halved
- 4 oz white onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz dried 'chile de árbol' chilies, stems removed
- 4 sprigs cilantro
- ½ tsp salt, to taste
Dough
- 24 ½ oz water
- 14 oz masa harina
- 1 tsp salt
Filling
- ½ oz dried guajillo chilies, stems and seeds removed
- 1 whole clove
- 1 allspice berry
- 12 oz green tomatillos, halved
- 2 ½ oz white onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz vegetable oil
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh marjoram
- 1 sprig fresh oregano
- 7 oz water
- ½ tsp salt
- 8 oz chicharrones (pork cracklins), crushed or cut into small pieces
- vegetable oil, to grease
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tamales Oaxaqueños
2hod. 40min
Pozole Rojo
2u. 5min
Ceviche
1h 10 min
Conchas
3h 15min
Sugar Skulls
3 godz. 10 min
Santa Maria Dry Rub
5min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 λεπτ.
Pan de Muerto
4 Std.
Tamales Verdes
2h 55 min
Pollo Pibil
1ωρ. 30 λεπτ.
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 min
Tinga de Pollo (TM6)
40 λεπτ.