Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz white onion, cut into pieces
- 5 oz radishes, trimmed, halved
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh marjoram
- 2 tsp salt, divided
- 43 oz water, divided
- 42 oz pork loin, cubed (1 in.)
- 1 can hominy (approx. 14.5 oz) drained
- 8 oz romaine lettuce, chopped
- 1 - 2 limes, cut into wedges, to serve
- 2 tsp dried Mexican oregano
- dried bird's eye chilies, to taste
- corn tostadas, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla Soup
25min
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Beef Barbacoa
2h
Hash Brown Potato Cake
Keine Bewertungen
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 Std. 10 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 Std. 45 Min
Spiced Beef Sausages
40 Min
Pico De Gallo
15 Min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min