
Apparaten en Accessoires
Pozole Blanco
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 40min
8 portions
Ingrediënten
-
white onion cut into pieces5 oz
-
radishes trimmed, halved5 oz
-
garlic cloves3
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
salt divided2 tsp
-
water divided43 oz
-
pork loin cubed (1 in.)42 oz
-
hominy (approx. 14.5 oz) drained1 can
-
romaine lettuce chopped8 oz
-
limes cut into wedges, to serve1 - 2
-
dried Mexican oregano2 tsp
-
dried bird's eye chilies to taste
-
corn tostadas to serve
Voeding per 1 portion
Calorieën
243 kcal /
1017 kJ
Eiwitten
35 g
Vetten
6 g
Koolhydraten
11 g
Vezels
3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Viva México!
11 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten