Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Denver Salsa
-
3 ½
oz fresh corn kernels, (approx. 1 ear)
of 3 ½ oz canned sweet corn kernels, drained - 4 ½ oz Granny Smith apple, halved (approx. 1 apple)
-
4 ½
oz mango, in pieces
of 4 ½ oz fresh peaches, in pieces -
4
oz red bell pepper, in pieces
of 4 oz roasted red peppers, in pieces - 4 oz red onion, in pieces
- 1 oz fresh jalapeño chili, halved
- ½ oz cilantro leaves, plus extra to garnish
- 1 oz freshly squeezed lime juice
- ½ tsp salt
- 1 tsp sugar
- ½ oz apple cider vinegar
- 5 oz fresh tomatoes, halved
Shrimp Tacos
- 24 oz fresh raw small shrimp, peeled and deveined (51/60 count)
- 2 tbsp Cajun spice mix (see Tip)
- 10 ½ oz water
-
18
mini corn tortillas (approx. 4 in.), warmed
of 18 mini flour tortillas (approx. 4 in.), warmed - 2 avocados, sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1443 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Turkey Taco Bowl
1h
Chicken Fajita Soup
50 Min
Chicken Shawarma Bowl
1h
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Shrimp Scampi
40 min
Tuna Avocado Bowl
50 Min
Pico De Gallo
15min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Tex-Mex Turkey Soup
50 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Fish Tacos
45 min