Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 18 oz water
- 4 large eggs
- 7 oz bread, cubed (½ in.)
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 20 oz romaine lettuce, cut into strips
Dressing
- 8 ½ oz light olive oil, divided
- 5 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 2 oz anchovy fillet, in oil, drained
- 2 tsp mustard
- 3 tbsp lime juice
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp freshly ground pepper
- ¼ tsp salt
- 2 ½ oz water
- Voeding
- per 6 portion
- Calorieën
- 1945 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Ranch Dressing
2h 15min
Salmon Tartare
10 Min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1h 20 min
Cobb Salad
1h
Basil Pesto
10 Min
Crispy Coconut Shrimp
20 min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3 Std. 15 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Buffalo Cauliflower Bites
25 min
Eggcellent Caeser Dressing
10 Min
Spinach and Artichoke Dip
20 min