Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz fresh parsley
- 1 oz lemon juice
- 1 can tuna, in oil (approx. 12 oz), drained
- 1 anchovy fillet
- 1 oz olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 oz mascarpone
- 1 oz pitted black olives
- ½ oz capers, drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 4 oz
- Calorieën
- 961.4 kJ / 229.8 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 554.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Turkey Chili
45 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 Std. 45 Min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Mushroom Risotto
30 min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55 Min
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min