Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 globe artichokes
- 1 lemon, halved, peeled (reserve thin peel only, no pith)
- 35 oz water, plus extra to cover artichokes
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- ¼ tsp salt, to taste
-
1
oz raw cashews, unsalted
of 1 oz raw almonds, unsalted - 2 garlic cloves
- 1 oz parsley, leaves and tender stems
- 1 oz cilantro, leaves and tender stems
- 5 oz olive oil
- 4 oz red onions, in pieces
- 4 oz fresh sweet corn kernels
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned, patted dry
- 5 oz quinoa
- 2 tbsp bread crumbs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1523 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Artichoke Dip
25 Min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Guacamole
5min
Basil Pesto
10 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Apple Wild Rice
50 Min