Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Empanada Dough
- 1 tsp dried mixed herbs (thyme, parsley, oregano)
- 10 oz all-purpose flour
- 3 oz whole wheat flour
- ½ tsp salt
- 2 ½ oz vegetable shortening
- 6 oz warm water
Mushroom Filling
- 4 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 tsp dried mixed herbs (thyme, parsley, oregano)
- ½ tsp salt
- 1 pinch dried red pepper flakes (optioneel)
- ½ oz extra virgin olive oil
- 16 oz cremini mushrooms, sliced
Assembly
- 1 large egg
- 1 tbsp water
-
salsa verde, to serve
of salsa, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 812 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 204 mg
Alternatieve recepten
Sweet Potato Gnocchi
1h 15min
Broccoli and Cheese Stromboli
1h 20min
Black Bean Walnut Patties
35min
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Vegetable Patties
1h
Summer Squash Flatbread
50min
Mushroom Stroganoff
30min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1 Std. 50 Min
Cauliflower Steaks
45min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Southwest Quinoa
40min