Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Empanada Dough
- 1 tsp dried mixed herbs (thyme, parsley, oregano)
- 10 oz all-purpose flour
- 3 oz whole wheat flour
- ½ tsp salt
- 2 ½ oz vegetable shortening
- 6 oz warm water
Mushroom Filling
- 4 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 tsp dried mixed herbs (thyme, parsley, oregano)
- ½ tsp salt
- 1 pinch dried red pepper flakes (optioneel)
- ½ oz extra virgin olive oil
- 16 oz cremini mushrooms, sliced
Assembly
- 1 large egg
- 1 tbsp water
-
salsa verde, to serve
of salsa, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 812 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 204 mg
Alternatieve recepten
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Tofu Ramen Bowl
55min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Pumpkin Pie
5h 50min
Feta and Olive Loaves
1 Std. 20 Min
Cornbread
40min
Noodle Kugel
55min
Kids Veggie Empanadas
1 Std. 10 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Pumpkin Cheesecake
6 godz. 45 min