Compatibele versies
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Savory Crunchy Topping
- 1 egg white, from a large egg
- 1 oz extra virgin olive oil
-
1
oz honey
of 1 oz agave - ½ oz water
- 2 tsp kosher salt
- 6 oz sunflower seeds
- 3 oz chia seeds
- 3 oz flaxseeds
- 3 oz sesame seeds, raw
- 1 oz sweet smoked paprika
- ¼ tsp ground cayenne pepper
Roasted Garlic Purée
- 24 garlic cloves, peeled
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Brussels Sprouts
- 30 oz water
- 16 oz Brussels sprouts, cleaned and trimmed
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- extra virgin olive oil, to drizzle
Savory Hummus
- 1 lemon
-
1
can chickpeas (15 oz), drained and rinsed
of 16 oz edamame, shelled - 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz tahini
- 2 oz water
-
2
tsp white balsamic vinegar
of 2 tsp cider vinegar - 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
- 1 oz harissa
- 1 tsp za'atar
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground smoked paprika
- 4 tbsp pomegranate molasses, to drizzle
- 2 oz sun-dried tomatoes, to serve
- 2 oz green olives, to serve
- 2 oz preserved lemon, to serve
- 2 oz walnuts, to serve
- fresh marjoram, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4176 kJ / 998 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 82 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 22 g
- Natrium
- 2190 mg
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1u.
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1hod. 20min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1hod. 10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Baked Mushroom Empanadas
1hod. 50min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Cauliflower Steaks
45 phút
Green Bean Gremolata
25 phút
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 phút
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min