Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
16
oz zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
of 16 oz yellow squash (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width - ½ oz dried porcini mushrooms
- 9 oz water, divided
- 20 oz fresh mixed mushrooms, (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided
- 3 - 5 garlic cloves
- 1 oz shallot, halved
- 1 oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to sauté
- 2 tbsp tomato paste
- 1 tsp salt
-
1
oz Marsala wine
of 1 oz red wine - grated Parmesan cheese, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 683.3 kJ / 163.3 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 521.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Low Carb Cranberry Sauce
20min
Texas White Bean Salad
15 Min
Steamed Frittata Egg Cups
45 Min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Ratatouille Galette (TM6)
1 Std. 30 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Ube Coffee
10min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Allergen Free Overnight Oats
8 Std.
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Turkey Taco Meat Filling
35min