Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
16
oz zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
of 16 oz yellow squash (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width - ½ oz dried porcini mushrooms
- 9 oz water, divided
- 20 oz fresh mixed mushrooms, (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided
- 3 - 5 garlic cloves
- 1 oz shallot, halved
- 1 oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to sauté
- 2 tbsp tomato paste
- 1 tsp salt
-
1
oz Marsala wine
of 1 oz red wine - grated Parmesan cheese, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 683.3 kJ / 163.3 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 521.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basic Quinoa
35 Min
Avocado Tuna Salad
5min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Stracciatella Soup
30 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 Min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Green Garlic Spread
10 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Pea Pesto with Ricotta
10 Min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 Min
Berry Dream (TM6)
10 Min