Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
16
oz zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
of 16 oz yellow squash (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width - ½ oz dried porcini mushrooms
- 9 oz water, divided
- 20 oz fresh mixed mushrooms, (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided
- 3 - 5 garlic cloves
- 1 oz shallot, halved
- 1 oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to sauté
- 2 tbsp tomato paste
- 1 tsp salt
-
1
oz Marsala wine
of 1 oz red wine - grated Parmesan cheese, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 683.3 kJ / 163.3 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 521.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla Soup
25 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Lemon Garlic White Rice
35 Min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 godz.
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Cutter Fermented Onions
72h 30min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Homemade Lemonade
10min