Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz farro
- 64 oz water, divided
- 5 oz extra virgin olive oil
- 6 oz almond butter
- 2 oz maple syrup
- 2 oz whole grain mustard
- 2 oz apple cider vinegar
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 24 oz chicken breast fillets, boneless, skinless
- 6 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 12 oz acorn squash, seeded, peeled, diced (½ in.)
- 9 oz red beets, peeled, sliced (¼ in.)
- 1 bunch beet greens, sliced (½ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Tomato Basil Soup
40 Min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 Std.
Mediterranean Farro Salad
1h 35 min
Minestrone
45 Min
Biltmore Chicken Posole
1 Std. 30 Min
Rustic Potatoes with Chorizo
40 Min
Crostini with Stuffed Anaheim Peppers and Mayonnaise
Geen beoordelingen
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 Std. 45 Min
Texas Coleslaw
15 Min
Vegetable Stock Base
40 Min