Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz farro
- 64 oz water, divided
- 5 oz extra virgin olive oil
- 6 oz almond butter
- 2 oz maple syrup
- 2 oz whole grain mustard
- 2 oz apple cider vinegar
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 24 oz chicken breast fillets, boneless, skinless
- 6 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 12 oz acorn squash, seeded, peeled, diced (½ in.)
- 9 oz red beets, peeled, sliced (¼ in.)
- 1 bunch beet greens, sliced (½ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Cod with Citrus Butter
50 min
Cornbread
40min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Greek Vegetables
1u.
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2óra 50p
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min