Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz farro
- 64 oz water, divided
- 5 oz extra virgin olive oil
- 6 oz almond butter
- 2 oz maple syrup
- 2 oz whole grain mustard
- 2 oz apple cider vinegar
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 24 oz chicken breast fillets, boneless, skinless
- 6 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 12 oz acorn squash, seeded, peeled, diced (½ in.)
- 9 oz red beets, peeled, sliced (¼ in.)
- 1 bunch beet greens, sliced (½ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Beef Chili
1h 5 min
Chicken with Nectarine Salsa
1 godz.
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 godz. 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Chicken Soft Tacos with Fruit Salsa
25 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min