Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 oz water
- 40 oz golden beets, raw, trimmed and cleaned
- 3 oz yellow bell pepper
- 2 garlic cloves
- ½ oz shallot
-
½
oz sherry vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cava
of ½ oz white wine vinegar - 4 oz extra virgin olive oil, e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 13 - 14 oz cold water, to desired consistency
- 4 oz Manchego cheese, to taste
- fresh parsley leaves, to garnish
- croutons, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2051.6 kJ / 490.3 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 1417 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Hummus
10min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Lentil Hummus
10min
Borscht
25min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Lentil Salad
35 min
Parmesan Risotto (TM6)
30min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min