Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 oz water
- 40 oz golden beets, raw, trimmed and cleaned
- 3 oz yellow bell pepper
- 2 garlic cloves
- ½ oz shallot
-
½
oz sherry vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cava
of ½ oz white wine vinegar - 4 oz extra virgin olive oil, e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 13 - 14 oz cold water, to desired consistency
- 4 oz Manchego cheese, to taste
- fresh parsley leaves, to garnish
- croutons, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2051.6 kJ / 490.3 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 1417 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Cherry Amaretto Dream
10min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Keto Cranberry Sauce
20min
Southern Black-Eyed Peas
1h 35min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15 Std. 35 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Chickpea Ratatouille
1h
Carrot Ginger Soup
20min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min