Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 oz water
- 40 oz golden beets, raw, trimmed and cleaned
- 3 oz yellow bell pepper
- 2 garlic cloves
- ½ oz shallot
-
½
oz sherry vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cava
of ½ oz white wine vinegar - 4 oz extra virgin olive oil, e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 13 - 14 oz cold water, to desired consistency
- 4 oz Manchego cheese, to taste
- fresh parsley leaves, to garnish
- croutons, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2051.6 kJ / 490.3 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 1417 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Lentils
5h 15 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Minestrone
45min
Chorizo, Zucchini and Red Pepper Madeleines
35min
California Stuffed Artichokes
55min
Gazpacho
1h 15min
Hummus with Peas and Beans
25min
Steamed Crème Brûlée
4u. 45min
Basic Farro
35min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min