Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz zucchini, trimmed, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz sugar
- 2 large eggs
- 6 oz almond pulp, from homemade almond milk (see Tip)
- 2 ½ oz vegetable oil, plus extra to grease
- 1 tsp vanilla extract
- 6 oz all-purpose flour
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp baking soda
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground ginger
- ¼ tsp ground nutmeg
-
3
oz chopped walnuts
of 3 oz chopped almonds
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1272 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 234 mg
Alternatieve recepten
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1h 50min
Almond Milk
1h 20 min
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1h 5min
Blueberry Coffee Cake
1h
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15min
Seedy Almond Low Carb Bread
1h
Banana Bread Maui
1h
Fluffy Almond Pancakes with Blackberry Syrup
1h
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20 min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1h 10min