Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g zucchini, trimmed, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 115 g sugar
- 2 large eggs
- 170 g almond pulp from homemade almond milk (see Tip)
- 70 g vegetable oil, plus extra to grease
- 1 tsp vanilla extract, natural
- 170 g all-purpose flour
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp baking soda
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground ginger
- ¼ tsp ground nutmeg
-
85
g walnuts, chopped (optioneel)
of 85 g almonds (optioneel)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1272 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 234 mg
Alternatieve recepten
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Five-Seed Bread
1h 50min
Plain Yogurt
14h
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1h 50min
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Matzo Ball Soup
1h 20 min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Date and Orange Spread
40min
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5min