Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, cut into pieces
- 3 oz carrots, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 4 sprigs fresh basil leaves
- 1 tsp Italian seasoning
- ¼ tsp red pepper flakes
- ½ oz extra virgin olive oil
- 56 oz canned crushed tomatoes, with liquid
- 6 oz water
- 2 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 2 dried bay leaves
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 527.7 kJ / 126.1 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 767.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Pico De Gallo
15 Min
Sourdough Bread with Olives
5 Std. 20 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 Min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2 Std. 10 Min
Steamed Broccoli
25min
Steak au Poivre
20min
Pickled Red Onions
1h 50min
Steamed Egg Cups
20min
Simple Mixing Bread
3h 20min