Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz freekeh, rinsed and drained
- 30 oz water, to soak
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
Mushrooms
- 1 ½ oz water
- 10 oz fresh mixed mushrooms, sliced
- 1 oz unsalted butter, cold, in one cube
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz soy sauce, to taste
Risotto
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz unsalted butter, divided
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 ½ oz dry white wine
- 12 oz vegetable stock
- ½ tsp salt, to taste
- 1 oz heavy whipping cream
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 3 green onions, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 721 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Black Tahini Banana Bread
1sa 20 dk
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6sa 15 dk
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1sa 45 dk
Vegetable Shumai
45 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Caponata
50 min