Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz yellow onions, halved
- 4 ½ oz leek, cut into pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 22 oz mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, zucchini, celery, tomatoes, chard, cooked dried beans, butternut squash), cut into pieces as needed
- 36 oz water
-
2
vegetable stock cubes
of 2 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 1 tsp salt
- 4 ½ oz pasta, dry, type ditalini or similar short dried pasta
- 6 tsp extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves
- 6 - 18 tsp Parmesan cheese, grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1153.4 kJ / 275.7 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 709 mg
Alternatieve recepten
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Vegetable Stock Paste
45min
Creamy Tomato Soup
30min
Tofu Stew
30min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Ratatouille
40 Min
Gazpacho
1h 15min
French Onion Soup
1 Std. 10 Min