Vegetable Stock Paste

4.8 98 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese (optioneel) cut into pieces (1¼ in.)
    2 oz
  • celery stalks cut into pieces
    7 oz
  • carrots cut into pieces
    9 oz
  • onions halved
    3 ½ oz
  • tomatoes cut into pieces
    3 ½ oz
  • zucchini cut into pieces
    5 ½ oz
  • garlic clove
    1
  • fresh mushrooms
    2 oz
  • dried bay leaf (optioneel)
    1
  • mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • fresh parsley
    4 sprigs
  • coarse salt
    4 ½ oz
  • dry white wine
    1 oz
    1 oz water
  • olive oil
    1 tbsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 77.4 kcal / 323.7 kJ
Eiwitten 2.1 g
Vetten 2.9 g
Koolhydraten 11.9 g
Vezels 4.4 g
Verzadigd vet 0.5 g
Natrium 8304.1 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...