Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 17 oz eggplant
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to coat eggplant
- 3 garlic cloves
- 2 oz yellow onion
- 2 oz tahini
- 1 oz freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp freshly ground pepper, to taste
- parsley, chopped, leaves only to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 524.2 kJ / 125.3 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 155.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 Min
Tzatziki
20 Min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5 min
Eggplant and Almond Dip
20 Min
Beet Hummus
20 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Hummus
10 Min
Baba Ganoush
1u.
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1u. 10min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 Std. 15 Min