Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz Parmesan cheese
- 2 oz Gruyère cheese
- ½ tsp Italian seasoning
- 9 large shrimp, raw, peeled, deveined
- paprika, to season, to taste
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
Sauce
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 6 oz Roma tomatoes, cut into wedges
- 4 oz red bell peppers, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ½ tsp paprika
Polenta
- 29 oz water, divided
- 9 oz whole milk, divided
- 3 ½ oz polenta cornmeal
- ½ tsp salt
- non-stick cooking spray
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 9 oz arugula, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 649.4 kJ / 155.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 430.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5 min
Quiche Lorraine
50min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 Min
Mexican Creamed Corn
30min
Mushroom Risotto
30min
Ratatouille
40min
Gazpacho
1h 15 min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2h 5min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min