Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 63 oz water, divided, plus extra, to rinse and soak
- 8 oz dried red beans
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 12 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell pepper, cored and quartered
- 4 oz celery sticks, cut into pieces (2 in.)
- 8 oz bacon, cut into pieces (¼ in.)
- 4 oz salt pork, cut into pieces (¼ in.)
- 2 tsp ground smoked paprika
- ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp Cajun spice mix
- 1 tsp dried sage
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 dried bay leaves
- 6 oz Andouille sausage, fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 oz long-grain rice
- hot sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4678.6 kJ / 1118.2 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 105.6 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 1473.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basic Parboiled White Rice
35 Min
Cheese Arepas
50 phút
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Salmon with Vegetable Sauce
25 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Basic Black Beans
2h 35 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45min
Chicken and Avocado Arepas
1h
Picadillo (Texas Hash)
40min
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40min
Bolognese Sauce
1h 10min
Carnitas
50 phút