Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 63 oz water, divided, plus extra, to rinse and soak
- 8 oz dried red beans
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 12 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell pepper, cored and quartered
- 4 oz celery sticks, cut into pieces (2 in.)
- 8 oz bacon, cut into pieces (¼ in.)
- 4 oz salt pork, cut into pieces (¼ in.)
- 2 tsp ground smoked paprika
- ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp Cajun spice mix
- 1 tsp dried sage
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 dried bay leaves
- 6 oz Andouille sausage, fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 oz long-grain rice
- hot sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4678.6 kJ / 1118.2 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 105.6 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 1473.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Lentils
5h 15min
Red Rice
1 Std. 25 Min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Greek Lentils and Rice
40min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Creamy Pea Soup
40min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50min
Basic Pinto Beans
4h 5min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Basic Black Beans
2 Std. 35 Min