![Cutter Beet Carpaccio Cutter Beet Carpaccio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e17187c5-8766-4f6c-b265-211f90f6e39b/Derivates/96d8f129-b657-441c-a521-2fc6a32934b3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ½ oz raw beets, small, peeled (see Tip)
- 8 oz zucchini, cut into pieces (2 in. long)
- 8 oz burrata cheese, drained
- extra virgin olive oil, for drizzling
- sea salt, to serve
- ground black pepper, to serve
- fresh basil leaves, hand torn
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 284 kJ / 67.9 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 40 mg
Alternatieve recepten
Ground Coffee for Brewing
5 Min
Matcha Granola Muffins
25min
Pozole Verde
2h
Valentine's Marbled Cake
1 Std. 30 Min
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 Min
Basil Peach Sorbet
10 Min
Creamed Spinach
30min
Boosted Breakfast Muffins
1 Std.
Glazed Lemon Muffins
1 Std.
Banana Nut Bundt Cake
1 Std. 30 Min
Banana Bread (Brown Sugar)
1 Std. 30 Min