Apparaten en Accessoires
Cutter Beet Carpaccio
Voorbereiding 15min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
40 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
284 kJ /
67.9 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
1.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Lemon Garlic White Rice
35min
Matzah
30min
Matcha Nice Cream
35min
Freekeh Risotto with Mushrooms
9u.
Virgin Watermelon Margarita
10min
Basic Parboiled White Rice
35min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Keto Lemon Hollandaise
10min
Champagne Jellies
2u. 30min
Almond Dip
10min
Jamaica Hibiscus Margarita
1u. 5min
Lemon Orzo
40min