Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz red onions, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil
- 18 oz red beets, peeled, quartered
- 30 oz beef broth
- 2 oz freshly squeezed orange juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- sour cream, to garnish
- chopped parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 623 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta Fagioli Soup
40 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Minestrone
45 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Split Pea Soup
1h 25min
California Stuffed Artichokes
55min
Pumpkin Pie
5h 50 min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min