Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz red onions, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil
- 18 oz red beets, peeled, quartered
- 30 oz beef broth
- 2 oz freshly squeezed orange juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- sour cream, to garnish
- chopped parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 623 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Asparagus Cream Soup
25min
Creamy Tomato Soup
30min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Purple Cauliflower Soup
25min
Beet Salad
15 min
Kalamata Tapenade
5min
Tomato Basil Soup
40min