Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz red onions, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil
- 18 oz red beets, peeled, quartered
- 30 oz beef broth
- 2 oz freshly squeezed orange juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- sour cream, to garnish
- chopped parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 623 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Potato Pancakes
45min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10 min
Jamie's Mulled Wine
35 min
Sausage Stuffed Kabocha
2sa 45 dk
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Baba Ghanoush
1h 30min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min