Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz unsalted butter, room temperature, plus extra to grease bowl
- 1 oz sugar
- 8 oz carrots, sliced (1 in.)
- 8 oz parsnips, in pieces (1 in.)
- 16 oz carrot juice (100% juice)
- 6 oz whole milk
- 4 oz all-purpose flour
- 3 egg yolks, from large eggs
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp fresh thyme leaves
- ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 egg whites, from large eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1180.2 kJ / 282.1 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 232.2 mg
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Cauliflower Gratin
55 min
Lentil Moussaka
2h 20min
Ratatouille
40 min
Vegetable Pancakes
30min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1h
Smoked Chocolate Mousse
45 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min