Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz unsalted butter, room temperature, plus extra to grease bowl
- 1 oz sugar
- 8 oz carrots, sliced (1 in.)
- 8 oz parsnips, in pieces (1 in.)
- 16 oz carrot juice (100% juice)
- 6 oz whole milk
- 4 oz all-purpose flour
- 3 egg yolks, from large eggs
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp fresh thyme leaves
- ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 egg whites, from large eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1180.2 kJ / 282.1 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 232.2 mg
Alternatieve recepten
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Shrimp and Grits
1 Std. 50 Min
Baked Spinach and Eggs
35 dk
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1 Std. 5 Min
Summer Squash Flatbread
50 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Zucchini and Cheese Soufflés
40 dk
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1sa
Kabocha Sage Risotto
40 dk
Butternut Squash Coconut Curry
40 dk