Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz baby beets, trimmed, quartered
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus 0.5 oz to chop
- 1 tsp salt, plus extra, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 9 oz spelt grains
- 3 ½ oz dry white wine
- 18 oz vegetable stock
- 3 oz chopped walnuts
-
2
oz baby arugula
of 2 oz beet greens - 1 oz unsalted butter, cubed
- 5 oz goat cheese, divided
- fresh dill fronds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2648 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 1305 mg
Alternatieve recepten
Hummus
10min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Mushroom Walnut Pâté
5min
Apple Wild Rice
50min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min