Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz kamut grains, rinsed and drained
- 30 oz water, to soak
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces, plus extra to serve
- 16 oz zucchini, sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)
- ⅛ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garlic powder
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz dry white wine
- 12 oz vegetable stock
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp dried thyme
- 2 oz pine nuts
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned
- 1 oz unsalted butter, in pieces
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 830 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Lentil Moussaka
2h 20min
Gazpacho
1j 15 menit
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45 Min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9h 25 min
Hawaiian Mochi Cake
1h 45 min
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5 min
Southwest Quinoa
40 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Kabocha Sage Risotto
40 Min