Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 49 ½ oz water, divided
-
1
heaping tbsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - 14 oz dried lentils
- 3 ½ oz rice (e.g. Carolina)
- 1 tsp salt
- 1 tsp tomato paste (optioneel)
- 1 tbsp vinegar
- 1 ½ oz olive oil, divided
- 7 oz yellow onions, cut into wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1542.8 kJ / 368.7 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 58.1 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 403.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Beans and Rice
1 Std. 15 Min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12 Std. 20 Min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1 Std. 30 Min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Curried Lentils
5h 15min