Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz Parmesan cheese, crust removed, in pieces
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 garlic cloves, divided
- 1 tsp paprika
- ½ oz tomato paste
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 2 ½ tsp salt, divided, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper
- 25 - 28 oz head of cauliflower (whole)
- 35 oz water
- 10 ½ oz frozen green peas
- 1 ½ oz unsalted butter
- ½ oz organic heavy whipping cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 736 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1167 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40 Min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10min
Cauliflower Steaks
45 Min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Sautéed Cauliflower
25 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min