Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz Parmesan cheese, crust removed, in pieces
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 garlic cloves, divided
- 1 tsp paprika
- ½ oz tomato paste
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 2 ½ tsp salt, divided, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper
- 25 - 28 oz head of cauliflower (whole)
- 35 oz water
- 10 ½ oz frozen green peas
- 1 ½ oz unsalted butter
- ½ oz organic heavy whipping cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 736 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1167 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Eggplant and Almond Dip
20 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 dk
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 dk
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Baba Ghanoush
1sa 30 dk
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 dk
Apple and Cranberry Farro Salad
35 dk
Green Bean Gremolata
25 Min
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™)
50 Min