Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mint Vinaigrette
- 3 oz extra virgin olive oil
- 1 oz lemon juice
- 1 oz fresh mint leaves
- 2 tbsp honey
- ½ tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
Citrus Salad
- 10 oz arugula
- 4 oz feta cheese, crumbled, to taste
- 4 oz pistachios, shelled
- 2 oz pomegranate arils/seeds
- 3 oranges, peeled (e.g. Cara cara, blood orange, navel or any combination)
- 1 grapefruit, peeled
- 10 fresh mint leaves, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2360 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 872 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9u. 25min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Chopped Asian Salad
20min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min