Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
head cauliflower, large (approx. 36 oz), leaves removed
of 2 heads cauliflower (approx. 36 oz total), leaves removed - 1 tbsp sweet smoked paprika
- ½ tsp turmeric powder
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp dried ground cumin
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp curry powder
- 3 oz extra virgin olive oil
- 1 lemon
Sauce
- 20 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 oz extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, to taste
Cauliflower Purée
- 2 oz tahini
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 lemons
- 2 tsp smoked paprika
- 2 oz water, plus extra if needed
- ½ tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2310 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 828 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Vegetarian Burger
1 godz. 15 min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 godz. 10 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1 godz.
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min