Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggplant
- non-stick cooking spray
- 16 oz eggplant, Ichiban Japanese, 27 slices (¼ in.)
- salt, for sprinkling, plus extra to season
- ¾ tsp garlic powder
- ground black pepper, to season
Cheeses
- 4 oz low-moisture mozzarella, diced
- 1 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 - 3 pieces lemon peel
- 8 oz ricotta cheese
Sauce
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz red bell peppers, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 18 oz tomato sauce
- ½ tsp salt, to taste
Assembly
- 20 oz water
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 635.9 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 572.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Zaalouk
1 Std. 5 Min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 Std. 10 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Kale Chips
40 dk
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 dk
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1sa
Matzo Ball Soup
1 godz. 20 min
Berry Limoncello Tiramisu
45 Min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 Std. 5 Min